عامل قرآن سوزی‌های اخیر در نروژ کشته شد-راهبرد معاصر

عامل قرآن سوزی‌های اخیر در نروژ کشته شد

مومیکا سال گذشته بار‌ها قرآن را سوزاند که این مسئله موجی از خشم را در جهان اسلام برانگیخت. وی در آخرین پیام خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «امروز سوئد را ترک کردم و اکنون در نروژ تحت حمایت مسئولان نروژی هستم. من برای پناهندگی و حمایت بین‌المللی در نروژ درخواست دادم.»
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلوان صباح متی مومیکا پناهجوی عراقی بود که مدتی پیش به علت اقدام به سوزاندن قرآن در کانون توجه قرار گرفت. او که تبعه عراق بود به سوئد پناهنده شده بود. ساعتی پیش اعلام شد جسد او در خانه اش در نروژ پیدا شده و پلیس تحقیقات درباره مرگ او را آغاز کرده است. مومیکا به علت برگزاری تظاهرات در سوئد معروف شد که در آن قرآن را در ملاء عام سوزاند.

مومیکا در آخرین پیام خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: امروز سوئد را ترک کردم و اکنون در نروژ تحت حمایت مسئولان نروژی هستم. من برای پناهندگی و حمایت بین المللی در نروژ درخواست دادم.

سلوان صباح متی مومیکا پناهجوی عراقی بود که مدتی پیش به علت اقدام به سوزاندن قرآن در کانون توجه قرار گرفت.

سلوان صباح متی مومیکا که تبعه عراق بود به سوئد پناهنده شده بود. منابع خبری اعلام کردند جسد او در خانه‌اش در نروژ پیدا شده و پلیس تحقیقات درباره مرگ او را آغاز کرده است.
بر اساس برخی گزارش‌های غیر رسمی جسد او به همراه یک نامه کشف شده که در آن آمده است: پیام خدا این است که کسانی که کتاب من را قبول ندارند رها کنید، اما کسانی را که به من و کتاب من بی‌احترامی می‌کنند زنده بر روی زمین نگذارید.

مومیکا در آخرین پیام خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «امروز سوئد را ترک کردم و اکنون در نروژ تحت حمایت مسئولان نروژی هستم. من برای پناهندگی و حمایت بین‌المللی در نروژ درخواست دادم.»

سیلوان مومیکا، مسیحی که سال‌ها در سوئد پناهنده بود، سال گذشته بار‌ها قرآن را سوزاند که این مسئله موجی از خشم را در جهان اسلام برانگیخت.

سوئد در تابستان سال گذشته شاهد حوادث متعددی بود که طی آن در مقابل سفارت‌خانه‌های کشور‌هایی از جمله عراق و ترکیه به قرآن اهانت شد که اعتراضات گسترده‌ای را در جهان اسلام برانگیخت و برخی کشور‌ها به احضار دیپلمات‌های سوئدی اقدام کردند.

این حوادث، دانمارک را بر آن داشت تا قانونی را تصویب کند که سوزاندن قرآن را جرم‌انگاری می‌کند، در حالی که در ژوئیه ۲۰۲۳، مجمع عمومی سازمان ملل متحد به اتفاق آرا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را که توسط مراکش ارائه شده بود، تصویب کرد که همه نوع خشونت علیه افراد را به دلیل اعتقادات مذهبی و کتاب‌های مقدس‌شان و اماکن مذهبی مغایر با قوانین بین‌المللی به شمار می‌آورد. / ایکنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار